Zwolse Voetbaldagen blijken populair

| 26-05-2014

De Zwolse Voetbaldagen, van 11 tot en met 13 augustus op sportpark De Siggels, blijken populair. Inmiddels heeft zich al een groot aantal voetballers aangemeld en is het deelnemersveld zo goed als gevuld. “Er zijn nog wel een paar plaatsen vrij, dus wees er snel bij. Want vol is echt vol”, laat de organisatie van het driedaagse evenement weten.

Voetbalvereniging SVI organiseert dit jaar voor het eerst de Zwolse Voetbaldagen. Het initiatief is de opvolger van de KNVB-voetbaldagen, die eerder bij SVI werden gehouden. Vele jaren organiseerde SVI in samenwerking met de KNVB de KNVB-voetbaldagen. Nu de voetbalbond zich niet meer met de organisatie bemoeit, gaat SVI alleen verder. Het nieuwe driedaagse evenement is voor voetballiefhebbers uit de F-, E- en D-jeugd en staat onder leiding van gediplomeerde trainers. Zij schotelen de deelnemers komende zomer allerlei leuke voetbalactiviteiten voor. “Zo krijgen de kinderen techniekvormen, partijvormen en circuittrainingen.”

De Zwolse Voetbaldagen vinden plaats van maandag 11 augustus tot en met woensdag 13 augustus en worden gehouden op sportpark De Siggels, de thuisbasis van SVI. De kosten bedragen 89,50 euro per persoon. “Daar krijg je naast de trainingen, ook begeleiding, een lunch, een fraai tenue en een bal voor”, weet de organisatie. Inschrijven kan door te mailen naar voetbaldagenno@spmvvsvi.nl. Laat in het bericht je naam, adres, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, vereniging en team achter. Vervolgens ontvang je een bevestiging en informatie over deelname en betaling.

Voetbal, SVI, Sportpark De Siggels, Zwolse Voetbaldagen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws