Zwolse rugbydames blijven ongeslagen

| 15-04-2019

De Zwolse rugbydames hebben het seizoen zondag in stijl afgesloten. Op Sportpark Marslanden in Zwolle werd ook het laatste competitieduel tegen RC Delft met liefst 60-5 gewonnen, waarmee het combinatieteam van RC Zwolle en RC Dwingeloo ongeslagen is gebleven.

Het kampioenschap in de derde klasse werd een week eerder in Dwingeloo al gevierd, maar er moest natuurlijk ook nog een feestje in Zwolle volgen. De rugbydames van Zwolle/Dwingeloo betraden zondag het veld samen met de nodige jeugdspelers van RC Zwolle. Verder werd er een teamfoto gemaakt. En na de wedstrijd wachtte de kampioenen bij het eigen clubhuis op Sportpark Marslanden nog een balkonscene en een huldiging met de kampioensschaal. Onder het genot van livemuziek werd het kampioenschap groots gevierd.

“Het was een erg mooie dag met veel publiek”, reageert captain Anne van de Weg, die positief vooruitblikt op komend seizoen. “Ik denk dat wij het met deze ploeg goed kunnen doen in de tweede klasse Noord. Met een saamhorig en gemotiveerd team verwacht ik een plekje aan de bovenkant van de middenmoot.”

Rugby Club Zwolle, Rugby

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws