Zwolse Keepersbattle bindt hoofdsponsor

| 20-06-2017

De Zwolse Keepersbattle heeft in TotaalSupport een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Het evenement, speciaal voor JO19-doelmannen uit Zwolle, gaat daardoor per heden door het leven als de Zwolse TotaalSupport Keepersbattle. “Door deze sponsoring kan de professionalisering van het evenement weer verder worden ingezet”, laat organisator Alrik van den Berg weten.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De editie van 2017 vindt plaats op donderdag 22 juni en wordt opnieuw gehouden bij voetbalvereniging Berkum. Van den Berg is blij met de komst van de nieuwe hoofdsponsor en dat geldt andersom ook voor Bert Veurink, eigenaar van TotaalSupport. “Ik wil graag bijdragen aan de verdere uitbouw van dit mooie platform voor keepers. Keepers onderling laten strijden en ze vervolgens belonen op een prachtig podium. Dat levert uiteindelijk een bijdrage aan de kwaliteit van het aanwezige keeperspotentieel. Ik vind het prachtig om hier aan bij te kunnen dragen.”

Op 22 juni komen er twaalf keepers in actie. Namens Be Quick ’28 verschijnen Oscar Blom en Daniel Hayford aan de start. Ersan Dag en Mark van der Haar vertegenwoordigen Berkum en Jasper Dikkema doet dat namens CSV ’28. SVI levert met Jop Hartemink één doelman en dat geldt ook voor WVF met Raphy Spin. Riley Gelderblom (HTC), Thom Wijnstok (HTC), Puck Pool (ZAC), Thorben Jansen of Lorkeers (ZAC) en Ruben Bartelds (SV Zwolle) zijn ook van de partij. De Keepersbattle begint om 18.00 uur.

VV Berkum, Voetbal, Sportpark De Vegtlust

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws