Zwolse jeugd kan weer gaan schaatsen

| 01-12-2017

SportService Zwolle en WinterWorld komen dit jaar wederom met een speciaal schaatsprogramma voor de Zwolse jeugd. Winterworld heeft ook dit jaar gezorgd voor een ijsbaan op het Rodetorenplein en daar maakt SportService graag gebruik van. “Ik hoop dat wij het plezier en de passie van het schaatsen over kunnen brengen op een nieuwe generatie”, zegt Roger Knoops van SportService Zwolle.

© Annet van Raalten

Vorig jaar organiseerden SportService Zwolle en WinterWorld eenzelfde programma en dat was een groot succes. Alle scholen, van basisscholen tot en met het HBO, kunnen zich aanmelden om gebruik te maken van de schaatsbaan. Daarnaast organiseert SportService tussen 5 december en 12 januari schaatsclinics, variërend van een eerste kennismaking met het ijs tot aan inhoudelijke clinics gericht op de schaatstechniek. “De clinics worden altijd verzorgd door een professionele begeleider van SportService Zwolle. Naast de mogelijkheid tot het volgen van een schaatsclinic, kan de school er ook voor kiezen om vrij te schaatsen. Na het schaatsen staat er een kop warme chocolademelk op de leerlingen te wachten”, laat SportService weten.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact opnemen met Dorien Vogel. Zij is te bereiken via 038-4236686 of via mail: d.vogelno@spmsportservicezwolle.nl

Schaatsen, SportService Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws