Zwolse Helden Gala op 14 december 2019

| 27-03-2019

De eerste editie van het Zwolse Helden Gala heeft plaats op zaterdag 14 december 2019! Het Zwolse Helden Gala is de opvolger van het SportGala Zwolle. Na zes geslaagde edities van het SportGala Zwolle is het volgens Stichting Sportief Zwolle, initiatiefnemer en organisator, tijd voor iets nieuws.

Burgemeester Henk Jan Meijer en tweevoudig Olympisch kampioen Nico Rienks (bestuurslid Stichting Sportief Zwolle) lanceerden vorig jaar tijdens de Sportmeeting Zwolle de nieuwe formule voor het gala. Dat deden zij met een druk op een rode knop, waarna er een spectaculaire dansvideo-act volgde. Tijdens die show werd duidelijk dat het SportGala Zwolle verder gaat als het Zwolse Helden Gala! Een maatschappelijk breed gala voor Zwolle, met als hoofdverkiezing de ‘Zwollenaar van het Jaar’.

De Zwolse sporttoppers worden - net als bij het SportGala Zwolle - ook tijdens het Zwolse Helden Gala in de schijnwerpers gezet. Onderdeel van het gala blijft het Gouden Sportboek van de gemeente Zwolle. Op de website www.zwolsehelden.nl verschijnt in de loop van dit jaar meer informatie over het Zwolse Helden Gala. Daarnaast zijn de laatste nieuwtjes met betrekking tot het gala te volgen via Facebook (@ZwolseHeldenGala), Instagram (@ZwolseHelden) en Twitter (@ZwolseHelden).

Gemeente Zwolle, Gouden Sportboek, Sportief Zwolle, Zwolse Helden Gala

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws