Zwolsche Boys bezorgd na nieuw verlies

| 05-11-2011

Zwolsche Boys krijgt de doelpunten de laatste weken te makkelijk om de oren. Ook Veensche Boys weet makkelijk te profiteren van de persoonlijke fouten in de defensie van de Boys. De 0-5 nederlaag van zaterdag baart trainer John Beijen dan ook enige zorgen. “Je kunt doen alsof er niets aan de hand is, maar dat is niet zo. We gaan nu maar eens kijken of we het trainbaar kunnen maken.”

Vooral over de eerste twee treffers wond Beijen zich toch wel op. “Bij de 0-1 loopt een speler van hun zo uit onze rug weg. Vervolgens wordt er twee keer geschoten op onze doelman die redt, maar loopt er niemand van ons mee. Dan is het makkelijk scoren.” De 0-2 mocht laatste man Elroy Moddeman zich overigens aanrekenen. “Hij liet de bal eerst stuiteren waardoor hij het duel aanmoest met de aanvaller. Hij verloor het duel, waardoor zij konden scoren.” Beijen bekijkt de mogelijkheden om anders te gaan trainen. “Ik denk erover om wat jongens op te trommelen die verdediger zijn geweest om zo per linie te kunnen trainen. We moeten dit trainbaar maken.”

Door persoonlijke fouten speelde Zwolsche Boys een verloren wedstrijd. H werd al snel 0-3. Als vlak na rust ook nog de vierde treffer van Veensche Boys op het bord komt, weet ook Beijen het niet meer. “We hebben wel kansjes gehad. Wesley Bruins raakte de paal uit een vrije trap, later raakten we nog de lat. Het valt alleen steeds de verkeerde kant op. We moeten niet negatief gaan doen, maar het is allemaal wel vervelend.”

Voetbal, Zwolsche Boys, Tweede klasse H, John Beijen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws