Zwols succes op gala ‘Trails of Woerden’

| 23-05-2017

Tabonon Zwolle kijkt met een tevreden gevoel terug op het kickboks- en MMA-gala ‘Trials of Woerden’ van afgelopen weekend. Aan het evenement, waar beginnende vechters ervaring op kunnen doen, deden drie vechters van Tabonon mee. Het gala staat bekend om haar sportiviteit, gezelligheid en knallende partijen. De leden van Tabonon kwamen uit in het MMA (Mixed Martial Arts).

Ruhan Khancan vocht zijn eerste MMA-partij en mocht voor Tabonon het spits afbijten. Vooraf wist hij al dat zijn tegenstander erg goed was op de grond, dus Khancan was hierop voorbereid. Zijn tegenstander had geen antwoord op de aanhoudende regenval van stoten en trappen die Khancan uitdeelde. Ook wist Khancan iedere poging van zijn opponent om de wedstrijd naar de grond te krijgen te controleren. Hierdoor wist hij zijn partij van drie keer drie minuten overtuigend te winnen. Daarna was het de beurt aan Kamil Traczynski, die een goede kickbokser tegenover zich kreeg. Maar dit was natuurlijk een MMA-partij en daar wist Traczynski wel raad mee. Elke ronde wist hij minimaal twee takedowns te scoren. Ook hij won zijn partij op punten.

Tot slot begon Floris van der Blom zijn partij goed. In de eerste ronde was hij duidelijk sterker. Zo kreeg hij een toppositie en probeerde hij een armklem op te zetten. Helaas lukte het hem niet om de partij direct af te maken, waardoor het gevecht voor hem teleurstellend eindigde. Halverwege de tweede ronde kreeg hij namelijk een harde hoek, waardoor hij knock-out ging.

Kickboksen, Vechtsporten, Tabonon Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws