Zwols schoolvoetbaltoernooi gaat van start

| 07-03-2017

SportService Zwolle organiseert dit jaar alweer voor de 47ste keer het traditionele schoolvoetbaltoernooi. Woensdag staat de eerste voorronde op het programma, die plaatsvindt op de velden van HTC. In totaal zijn er vier voorrondes, waarna op woensdag 12 april de finaledag is. Er doen ruim 55 scholen mee aan het toernooi.

De eerste voorronde wordt woensdag gehouden bij HTC, waar teams uit de groepen 5-6 en 7-8 met elkaar de strijd aan gaan. Een week later wordt er gespeeld bij ZAC en Zwolsche Boys en weer een week later strijkt het spektakel neer bij CSV ’28 en WVF. De laatste voorronde is bij SV Zwolle, waarna alle finalisten bekend zijn. Zij komen op 12 april in actie in het MAC3Park Stadion van PEC Zwolle. De twee beste teams per categorie gaan door naar de finale. De winnaars van de finaledag mogen meedoen aan de landelijke competitie schoolvoetbal.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
Voetbal, SportService Zwolle, ZAC, WVF, Zwolsche Boys, CSV ‘28, SV Zwolle, Sportpark De Pelikaan, HTC, Sportpark De Weide Steen, Sportpark Marslanden, Sportpark De Verbinding, Sportpark Jo van Marle, Schoolvoetbal, MAC³PARK Stadion

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws