Zwols Jeugd Kampioenschap viert lustrum

| 28-11-2017

Zaalvoetbalvereniging WRZV en SportService Zwolle organiseren op donderdag 28 en vrijdag 29 december het jaarlijkse Zwols Jeugd Kampioenschap Zaalvoetbal. In de WRZV-hallen staat de vijfde editie op het programma, waar jongeren in de leeftijd van 10 tot 18 jaar aan mee kunnen doen. “Wij zien het toernooi ieder jaar weer groter worden, ook dit jaar is er weer veel animo voor het kampioenschap”, zegt Koen Tip van SportService Zwolle.

© Annet van Raalten

De vorige edities van het Zwols Jeugd Kampioenschap waren een groot succes, met ieder jaar ruim zeshonderd deelnemers. Ook dit jaar verwachten de organiserende partijen weer veel deelnemers en toeschouwers. “Het enthousiasme waarmee Zwolle het jeugdkampioenschap heeft omarmd, is ongekend. Dat enthousiasme gaat ervoor zorgen dat ook dit lustrumjaar een groot succes wordt”, vertelt Tip. Freddy Eikelboom, voorzitter van WRZV: “WRZV beschikt over twee prachtige sportzalen en is daarom de ideale plek voor een zaalvoetbaltoernooi. Zaalvoetbal is de afgelopen jaren erg populair geworden.”

Op donderdag 28 december trappen teams in de leeftijdscategorieën 10 tot 12 jaar en 17 tot 18 jaar het toernooi af. Een dag later is het de beurt aan de leeftijdscategorieën 13-14 jaar en 15-16 jaar. Binnen elke categorie is er ruimte voor twintig teams, die spelen in vijftallen inclusief keeper. Teams bestaan uit maximaal acht spelers, zodat er wissels zijn. Inschrijven voor het Zwols Jeugd Kampioenschap Zaalvoetbal? Ga dan naar de website van SportService Zwolle.

Voetbal, SportService Zwolle, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, Zwols Jeugdkampioenschap Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws