Zwollenaar Kerim Tasdan in selectie WHC

| 30-08-2011

Kerim Tasdan is toegevoegd aan de eerste selectie van WHC. De geboren en getogen Zwollenaar zegt dat het na een jaartje niks doen toch weer begon te kriebelen en dat hij blij is bij WHC aan de bak te kunnen.

De 26-jarige Kerim heeft het shirt van FC Zwolle zeven jaar gedragen, waarvan vier jaar als contractspeler. Na een blessure aan de kruisband werd z'n contract in Zwolle niet verlengd, waarna hij een seizoen bij Rohda Raalte heeft gevoetbald. De verdediger heeft de voorbereiding van WHC meegemaakt en zegt het heel goed naar zijn zin te hebben in Wezep. “We hebben een goede groep en de sfeer is prima”, aldus Kerim, die als service- en verkoopadviseur in dienst is van Rabobank IJsseldelta.

Naast Kerim Tasdan is ook Ramazan Albayrak toegevoegd aan de eerste selectie van WHC. De 18-jarige middenvelder uit Apeldoorn komt over van de jeugd van FC Zwolle, waar hij drie jaar actief was. De eerste twee jaar in B1 en vorig seizoen in A1. Voordat hij bij FC Zwolle kwam speelde Ramazan achtereenvolgens bij de jeugd van Apeldoornse Boys, AGOVV en Vitesse.

Voetbal, WHC, Kerim Tasdan

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws