Zwolle-Kampen-Zwolle naar 14 september

| 25-08-2014

Directeuren, managers en ondernemers uit Zwolle en Kampen worden uitgenodigd om op zondag 14 september deel te nemen aan de tweede editie van de ‘business tour’ Zwolle-Kampen-Zwolle. Na het succes van vorig jaar willen de ondernemingen 12MNDN en The Source met deze fietstocht van circa 70 kilometer de verbinding tussen de Hanzesteden Zwolle en Kampen benadrukken.

De organisatie hoopt middels de zakenfietstocht ondernemingen in een ongedwongen sfeer met elkaar in contact te brengen. Op zondag 14 september wordt er gestart bij het kantoor van The Source. Vanaf het internetbureau, gevestigd in het IJsseldelta Stadion, wordt er op de racefiets of mountainbike koers gezet richting Kampen. “Deelnemers kunnen zich inschrijven via onze website www.zwolle-kampen-zwolle.nl”, aldus Jorn Huiskamp van 12MNDN. Tijdens de tocht wordt er gestopt in Kampen, om een broodje en een kop koffie te nuttigen. De ondernemers fietsen de tocht in groepen. In de eerste plaats om de veiligheid te garanderen en ten tweede om gemakkelijk contacten te kunnen leggen. “Elke groep krijgt een eigen wegkapitein mee die de groep fietsers begeleid”, vertelt Mark van Lenthe van The Source. Bij terugkomst in Zwolle kan er worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Op veler verzoek is de tocht verplaatst naar 14 september, aangezien veel potentiële deelnemers niet op een eerder vastgestelde datum in de gelegenheid waren. Op de vraag of er kosten aan verbonden zijn antwoorden de mannen in koor: “Betalen naar tevredenheid is de insteek.” Rond de klok van 9.30 uur wordt er gestart. “Wij hopen op dezelfde enthousiaste reacties als vorig jaar, dan is het voor ons geslaagd.” Het programma is terug te vinden op www.zwolle-kampen-zwolle.nl.

Wielrennen, Mountainbiken, Zwolle-Kampen-Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws