Zwolle beschikt bijna over cricketclub

| 22-02-2010

Onder de bezielende leiding van initiator Julian van Dijk gaat het er steeds meer naar uit zien dat Zwolle binnenkort over een cricketclub beschikt. In het clubhuis van Rugby Club Zwolle kwamen vrijdagavond zo’n dertig potentiële cricketleden bij elkaar voor een kennismakingsborrel.

Brian Bosch opende de bijeenkomst met de mededeling dat Cricket Club Zwolle van harte welkom is om gebruik te maken van de accommodatie van Rugby Club Zwolle. In het plan van Cricket Club Zwolle kan met een kleine aanpassing een pitch (een strook kunstgras van drie keer twintig meter) neergelegd worden op sportpark De Marslanden. De vraag voor het faciliteren van de aanleg van een cricketveld ligt al bij de gemeente.

Al met al was er vrijdag in het clubhuis van Rugby Club Zwolle, mede dankzij de vertoonde beelden van de historische WK-overwinning van Nederland op Engeland (vorig jaar), sprake van een zeer geslaagde cricketavond. De belangstellenden kijken nu al uit naar de indoorclinic die de KNCB op zaterdag 20 maart in Zwolle geeft.

Rugby Club Zwolle, Cricket, Cricket Club Zwolle, Julian van Dijk, Sportpark Marslanden

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws