Zwemloop in Openluchtbad is al bijna vol

| 22-05-2017

In het kader van het 25-jarig jubileum van de vereniging Openluchtbad Zwolle wordt er komende woensdag voor het eerst een Zwolse zwemloop georganiseerd. Deelnemers zwemmen eerst een aantal baantjes, om daarna één of meerdere rondes over het terrein van het zwembad hard te lopen. De inschrijving is nog open, maar het aantal beschikbare plekken is gering.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De Zwemloop in het Openluchtbad wordt georganiseerd door Terp 3, in samenwerking met TV Triade, ZV 44 en SportService Zwolle. Belangstellenden vanaf 8 jaar kunnen woensdag meedoen. Voor kinderen van 8 jaar en ouder zijn de afstanden 100 meter zwemmen en 1 kilometer lopen. Zij starten om 16.00 uur. Voor kinderen van 12 jaar en ouder zijn de afstanden 200 meter zwemmen en 2 kilometer lopen. Deze serie gaat om 16.30 uur van start. ’s Avonds is het de beurt aan iedereen van 16 jaar en ouder. Deze deelnemers moeten 500 meter zwemmen en 5 kilometer hardlopen. De eerste start is dan om 20.00 uur, de tweede serie start om 20.45 uur.

Inschrijven voor de Zwemloop kan via www.mijninschrijving.nl. Voor de twee jeugdseries zijn de kosten 4 euro per persoon, de langste afstand kan voor 8 euro worden afgelegd. Na-inschrijving op de dag zelf kan alleen als er nog plek is. De kosten zijn dan 5 euro voor de jeugd en 10 euro voor de langste afstand. Meer informatie over de zwemloop staat op de site van Terp3.

Zwemmen, Openluchtzwembad, Zwemloop

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws