Zwem4Daagse op 11 juli weer van start

| 30-06-2011

Swol 1894 en de Vereniging Openluchtbad organiseren van maandag 11 tot en met vrijdag 15 juli weer de Zwolse Zwem4Daagse. Met opzwepende muziek van DJ Hinri moeten de deelnemers dagelijks tien baantjes van vijftig meter zwemmen om een medaille te bemachtigen. Ook worden er verschillende activiteiten rondom het bad georganiseerd, wat ook dit jaar weer tot een schitterend zwemfestijn gaat leiden.

Deelnemers kunnen dagelijks starten tussen 16.00 en 18.30 uur, gedurende vier dagen wordt er iedere dag een afstand van 500 meter gezwommen (250 meter voor deelnemers met alleen een A-diploma). Wanneer de felbegeerde knipjes zijn verzameld op de kaart, dan kan deze donderdag of vrijdag worden ingewisseld voor een medaille. Dit jaar is het ook mogelijk om weer deel te nemen aan het sponsorzwemmen. De opbrengst hiervan gaat naar ReVAS de Peperbus.

Rondom het zwembad zijn verschillende activiteiten waaraan deelgenomen kan worden. Zo kun je meedoen aan demonstraties van de wedstrijd- en waterpoloafdeling van zwemvereniging Swol 1894, de Reddingsbrigade Zwolle en sportschool XLPRO. Leden van de Swol 1894 en Verenging Openluchtbad kunnen zich op zaterdag 9 en zondag 10 juli al vast inschrijven. Niet-leden kunnen zich op maandag 11 of dinsdag 12 juli inschrijven.

Zwemmen, ReVAS de Peperbus, Zwem4Daagse, Openluchtzwembad

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws