Zwem4Daagse in Zwolse Openluchtbad

| 03-06-2014

Swol 1894 en de Vereniging Openluchtbad organiseren van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juni weer de Zwolse Zwem4Daagse. De deelnemers kunnen naast het baantjes zwemmen ook deelnemen aan allerlei activiteiten rondom het bad. Voor de opening van de Zwem4Daagse zijn Zwolfje, de mascotte van PEC Zwolle, en Jeugdcircus Pavarini uitgenodigd.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In de week van de zwemvierdaagse zwemmen de deelnemers minimaal vier dagen een afstand van 500 meter per dag. De deelnemers met alleen een A-diploma zwemmen een afstand van 250 meter per keer. Dagelijks kan er gestart worden tussen 16.00 en 18.30 uur. Aan het eind van deze zwemweek zal de zwemprestatie worden beloond met een mooie medaille. Leden van het Openluchtbad en Swol 1894 kunnen zich inschrijven op zaterdag 14 of zondag 15 juni. Op maandag 16 en dinsdag 17 juni kunnen ook niet-leden zich aanmelden voor de Zwem4Daagse. Kijk voor de tarieven op www.openluchtbad-zwolle.nl.

Ook dit jaar kunnen de zwemmers weer deelnemen aan diverse activiteiten. Zo worden er demonstraties gegeven door duikvereniging De Tuimelaar, Reddingsbrigade Zwolle en door zwemvereniging Swol 1894. Daarnaast verzorgen studenten van Landstede twee avonden spelactiviteiten op het veld. Verder zorgt DJ Hinri ook dit jaar voor de muzikale omlijsting.

Swol 1894, Zwemmen, Zwem4Daagse, Openluchtzwembad

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws