Zwem4Daagse in eerste week na vakantie

| 20-08-2012

Swol 1894 en de Vereniging Openluchtbad organiseren van dinsdag 4 tot en met zaterdag 8 september weer de Zwolse Zwem4Daagse. De afgelopen jaren werd het sportieve evenement in juni/juli gehouden, maar in verband met de verbouwing van het Openluchtbad heeft de organisatie besloten om de Zwem4Daagse dit keer door te schuiven naar de eerste week na de zomervakantie.

Iedereen zwemt vier dagen 500 meter. Voor de kinderen die alleen hun A-diploma hebben is er de mogelijkheid in het kleine bad 250 meter te zwemmen. De leden van het Openluchtbad en Swol 1894 betalen 4 euro (bij voorinschrijving 3 euro) en niet-leden betalen 8 euro. Gezelligheid en de sportieve prestatie staan bovenaan bij dit evenement. Terwijl er een gezellig muziekje op de achtergrond draait, kunnen de deelnemers hun baantjes zwemmen. Aan het einde van de dagelijkse prestatie staat voor de deelnemers een glaasje drinken en een kleine traktatie klaar. Na vier dagen zwemmen kan iedereen zijn of haar felbegeerde medaille ophalen.

Door sponsoring van Spar Mulder, Ff wassen en Hermans snackcorner is het mogelijk om van dit evenement weer een succes te maken. Tevens kunnen de deelnemers meedoen met de georganiseerde demonstraties. Zo komt de reddingsbrigade en zal de waterpolo-afdeling van Swol 1894 een waterpolotraining geven.

Net als voorgaande jaren kun je je ook weer laten sponsoren. De opbrengst gaat dit keer naar ReVAS de Peperbus. Deze sportvereniging organiseert sporten voor gehandicapte Zwollenaren. Alle Zwem4Daagse-deelnemers kunnen geld ophalen voor hun zwemprestatie. De deelnemers die het meeste geld ophalen ontvangen een klein prijsje. Kortom er is weer van alles te doen tijdens de Zwem4Daagse. Kijk voor de starttijden en de voorinschrijving op www.openluchtbad-zwolle.nl.

Swol 1894, Zwemmen, ReVAS de Peperbus, Openluchtzwembad

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws