Zomerdijk en Maghri naar Zwolsche Boys

| 03-05-2019

De selectie van derdeklasser Zwolsche Boys wordt komende zomer aangevuld met Kevin Zomerdijk en Mohamed Maghri. Middenvelder Zomerdijk (22) komt over van stadgenoot Be Quick ’28 en back Maghri (33) verruilt SC Angelslo uit Emmen voor de groen-witten uit Zwolle-Zuid.

De twee aanwinsten trainen al enige tijd mee met de selectie van hoofdtrainer Bart Ester en hebben besloten om zich definitief aan te sluiten bij de ploeg. Met ingang van het nieuwe seizoen is het duo speelgerechtigd. Maghri werd vorig seizoen kampioen met Angelslo en speelde eerder onder andere voor VV Emmen en VVJ uit Utrecht. Zomerdijk speelde in de jeugd bij Be Quick ’28 en gaat nu vriend en naamgenoot Kevin Westerbeek achterna. Hij stapte vorig seizoen al over van Be Quick naar Zwolsche Boys.

Naast deze twee versterkingen krijgt Zwolsche Boys weer de beschikking over Bas de Man. De 27-jarige Zwollenaar speelde vanwege studieverplichtingen in het vierde elftal van de club, maar sluit in de zomer weer aan bij de selectie. Vanuit JO19-1 komt Kees de Jong over en eerder maakte Zwolsche Boys al de komst van Jeffrey de Nooijer bekend.

Voetbal, Be Quick ’28, Zwolsche Boys

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws