Zevende editie voetbalquiz op 27 september

| 27-08-2019

Na zes succesvolle edities vindt op vrijdag 27 september alweer de zevende editie van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz plaats. Locatie is opnieuw het Theater van de Sport, oftewel het Landstede Sportcentrum. Het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz is een initiatief van Voetbalquiz Zwolle.

© Jan Burgman Fotografie

De organisatie van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz heeft Daniel Godinho Veiga - opnieuw - vastgelegd als presentator. Daarmee is de verslaggever/presentator van RTV Oost de eerste die de Zwolse voetbalquiz voor de tweede keer presenteert. “Al zijn voorgangers wisten na afloop van de quiz promotie te maken, maar Daniel niet. Desondanks hebben wij er alle vertrouwen in dat hij de deelnemers aan het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz een schitterende avond voorschotelt”, aldus de organisatoren Hans Roman en Maarten de Waart.

In 2018 streden er maar liefst 88 teams - recordaantal - om de titel. Teams van minimaal twee en maximaal vier personen kregen honderd vragen voor hun kiezen en aan het eind van de avond werd bekend dat het team ‘Branco slijpt de messen’ zich een jaar lang Zwols Kampioen Voetbalquiz mocht noemen. De winnende formatie wist liefst 101 punten te verzamelen en bleef daarmee de concurrentie voor. ‘Asselterdiekers’ en ‘Team Tomáš Skuhravý’ deelden de tweede plaats met beiden 98 punten.

Deelnemersveld binnen vijf dagen vol!
De inschrijving voor het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz is binnen vijf dagen alweer gesloten. In totaal hebben honderd teams zich ingeschreven en daarmee is de limiet bereikt. De quiz start vrijdag 27 september om 20.00 uur.

Deelnemende teams

Voetbal, Landstede Sportcentrum, Voetbalquiz Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws