Zeven Berkum-spelers verlengen contract

| 18-02-2016

De hoofdselectie van eersteklasser Berkum begint voor het seizoen 2016-2017 verder vorm te krijgen nu een aantal spelers van de huidige hoofdmacht heeft bijgetekend. Van de ‘nieuwelingen’ die vorig jaar vanuit de eigen gelederen aansloten bij de eerste selectie hebben Timo ter Haar, Bram Pool en Thom Kooke toegezegd ook volgend seizoen voor Berkum uit te zullen komen.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Uit de eigen Berkum-jeugd komt daar nu ook nog keeper Huib Veurink bij. Verder hebben Jason Huisman en Jordi Lemmens, vaste krachten in het eerste elftal, bijgetekend. Datzelfde geldt voor keeper Bjarn Onderstal, die vorig jaar bij Berkum kwam. Met de andere spelers van de selectie wordt op dit moment nog gesproken over de volgende jaargang. Eerder werd al bekend dat spits Johnsen Bacuna, bezig aan een succesvol eerste seizoen bij de Zwolse eersteklasser, zijn verblijf heeft verlengd en dat Dennis Horstman komend seizoen terugkeert naar Berkum. Deze 24-jarige verdediger ging in 2014 naar stadgenoot Be Quick ‘28, waarmee hij afgelopen seizoen kampioen werd in de tweede klasse. Daarvóór speelde hij jarenlang voor Berkum.

Vorig jaar hadden de broers Chris en Marc van der Meulen, al jaren vaardig in respectievelijk de spits en op het middenveld, al voor twee seizoenen getekend zodat ook zij de komende jaargang weer deel uit zullen maken van de hoofdselectie van Berkum. Zoals eerder aangekondigd staat de ploeg volgend seizoen onder de technische hoede van de nieuwe hoofdtrainer Arno Hoekstra, die nu nog coach is van de Friese zondag eersteklasser FVC.

VV Berkum, Voetbal, Eerste klasse D, Jordi Lemmens, Jason Huisman

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws