Zes Landstede-spelers op All Star Gala

| 11-02-2015

Landstede Basketbal is zondag 22 februari goed vertegenwoordigd op het All Star Gala in Den Bosch. Er komen namelijk maar liefst zes spelers in actie. Daarnaast coacht Herman van den Belt het team dat het in de All Star Game opneemt tegen het Nederlands team, met daarin Landstede-speler Leon Williams. Van den Belt beschikt in zijn selectie over twee spelers uit zijn eigen team, te weten: Joe Burton en Tyson Hinz.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Naast de All Star Game wordt er tijdens het gala een All Star-wedstrijd gespeeld tussen de beste talenten uit de Dutch Basketball League en de Dutch Talent League. Vanaf 12.15 uur is de vloer van de Maaspoort gereserveerd voor de U24-teams van Noord en Zuid. Het team van Noord staat onder leiding van Marten Scheepstra en assistent Evert van den Akker (coaches Basketball Academy Zwolle). In hun team komen zij drie spelers van hun eigen ploeg - Landstede Basketbal - tegen, namelijk Valentijn Lietmeijer, Lenno Witteveen en Torben Tönjann. Het programma wordt gecompleteerd met een driepuntswedstrijd en een spectaculaire dunkcontest. Titelverdediger Arvin Slagter is één van de acht spelers die deelneemt aan de driepuntswedstrijd. Namens Landstede Basketbal komen de schutters Valentijn Lietmeijer en Tyson Hinz in actie. Meer info over het All Star Gala is te vinden op www.allstargala.nl en www.basketballleague.nl.

Basketbal, Landstede Basketbal, Herman van den Belt, All Star Gala, Leon Williams, Valentijn Lietmeijer, Lenno Witteveen, Joe Burton, Tyson Hinz, Torben Tönjann

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws