Zegereeks Gebroeders Postma duurt voort

| 02-03-2018

In de WRZV-zaalcompetities staat er voorlopig geen maat op hoofdklasser Gebroeders Postma. De ongeslagen koploper boekte ook deze week een overwinning, want HubTo werd met liefst 14-3 over de knie gelegd. Concurrent Tabonon deed wat het moest doen, won met 3-7 van Diaspora en blijft zodoende nog enigszins in het spoor van Gebroeders Postma.

© Jan Burgman Fotografie

Het verschil tussen beide titelkandidaten is op dit moment acht punten, terwijl Tabonon een wedstrijd minder heeft gespeeld. In diezelfde hoofdklasse blijft Bafana Bafana het verrassend goed doen. Het team van Tjerk Kooistra was dit keer met 9-2 te sterk voor Bola-Lah! Satu, terwijl Bola-Lah! geen kind had aan Hanz: 10-1. In de woensdag hoofdklasse zorgde De Belgische Keizer 2 voor een verrassing door met 8-5 te winnen van KPS Steigerbouw. Karba won met 2-1 van het gehavende Europanel en Dozend/KrijtjeFC mocht drie punten bijschrijven na een 5-0 zege op Vastgoed Dalfsen.

In de eerste klasse A wist debutant LPB ’17 af te rekenen met VIPS (8-1) en ook de concurrentie wist haar wedstrijden om te zetten in winst. Zo won Ballin met 6-2 van Present en was Kjelvik-SVI met 11-6 te sterk voor FC Auto Siero. Old Stars United won met 6-1 van De Belgische Keizer 1 en Exact Software ging onderuit tegen Cycloon Zwolle: 3-6. In de eerste klasse D op woensdag behield titelfavoriet Aqua Comfort haar ongeslagen status door met 11-2 te winnen van Grandesco.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws