ZBC gaat seizoen ‘optimistisch’ van start

| 28-08-2018

De Zwolsche Badminton Club (ZBC) begint deze week aan het nieuwe seizoen. De competitiespelers zijn al een periode in training, maar nu gaat ook de rest van de vereniging weer de zaal in. “We gaan het nieuwe seizoen optimistisch van start. Vanaf 3 september gaat de normale gang van zaken weer draaien”, meldt de club.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De badmintonners krijgen woensdag voor het eerst dit seizoen de kans om te spelen. De ouderen kunnen 's middags een shuttle slaan in de ZBC-hal, de overige leden hebben de volledige avond tot hun beschikking. Vanaf 3 september wordt er op maandagavond, woensdagmiddag en -avond, donderdagavond en vrijdagavond gespeeld. De competitiewedstrijden van het eerste team zijn op zaterdagochtend om 10.00 uur en de eerste wedstrijd vindt plaats op zaterdag 22 september. “Belangstellenden zijn altijd welkom, de toegang is gratis”, zo luidt het bericht.

Nieuwe spelers
“Nieuwe spelers zijn bij ZBC van harte welkomom de sport een keer te proberen. Op www.badminton-zwolle.nl staan de exacte aanvangstijden. Daarnaast is het tijdens de Nationale Sportweek (17-21 november) mogelijk om langs te komen op verschillende open dagen.”

ZBC Sporthal, Badminton, ZBC


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws