ZAC haalt onder andere Gwedelidze binnen

| 11-06-2019

ZAC heeft zich voor het komende seizoen versterkt met onder andere Saba Gwedelidze. De aanvaller is afkomstig van Go Ahead Kampen, waar hij amper tot speelminuten kwam. Eerder speelde Gwedelidze ook al in Zwolle, voor SVI, Dieze West, WVF, Berkum en Be Quick '28.

Naast Gwedelidze krijgt ZAC ook de beschikking over Jelle Brouwer, Ronald Jansen, Joris Steenkamer en Milan Rada. Brouwer is afkomstig van Berkum, Jansen komt van Hierden, terwijl Steenkamer en Rada overkomen van respectievelijk Flevo Boys en Be Quick '28. Daarnaast krijgen talenten Boaz Smits, Ivar Jongschaap, Wout Peters, Tom Meutgeert en Hidde Twerda de kans om zich in de kijker te spelen.

Tegenover de komst van de nieuwelingen staat het vertrek van vier spelers. Stan Peppelenbos gaat naar WVF en Tom Hendriks daalt af naar een vriendenteam. Thomas Bakker heeft na drie kampioenschappen besloten te stoppen en Lex Heimerikx vertrekt naar Berkum. “De aanwinsten geven de selectie een mooie kwaliteitsimpuls”, reageert trainer John Beijen, die met deze selectie volop kansen ziet om handhaving in de tweede klasse te realiseren.

Voetbal, ZAC

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws