Zaalvoetbaltoernooi WRZV met clinic PEC

| 06-10-2016

De zaalvoetbalvereniging WRZV organiseert op dinsdag 18 oktober een zaalvoetbaltoernooi voor jongeren in de leeftijd van tien tot en met vijftien jaar. Deelnemers van de VO-scholencompetitie, de zaalvoetbalacademie, maar ook andere geïnteresseerden kunnen de sportieve strijd met elkaar aangaan. Daarnaast komen, namens PEC Zwolle, Joost Broerse en Wouter Marinus een clinic verzorgen.

© Annet van Raalten

Het toernooi vindt 18 oktober plaats in de WRZV-hallen. “We willen hiermee een goed vervolg geven aan de zomerse seizoensafsluiting voor de jeugd”, vertelt voorzitter Freddy Eikelboom. “Daarnaast willen we inspelen op de wensen en behoeften van de deelnemers aan de VO-scholencompetitie en onze eigen zaalvoetbalacademie, die graag onderling sportieve wedstrijdjes willen spelen. Ook willen wij graag andere jongeren in de schoolvakantie een zinvolle vrijetijdsbesteding te bieden, in de vorm van sport en bewegen en dit geval dus zaalvoetbal.”

Wil je meedoen aan het zaalvoetbaltoernooi? Stel dan snel een team van minimaal vijf spelers samen en neem contact op met Dion Reijnen (dionno@spmsportservicezwolle.nl). Aanmelden kan nog tot en met vrijdag 14 oktober.

Voetbal, WRZV-hallen, PEC Zwolle, Zaalvoetbal, Freddy Eikelboom, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws