Zaalvoetbaltoernooi ook voor oudere jeugd

| 20-10-2015

Zaalvoetbalvereniging WRZV en SportService Zwolle organiseren op dinsdag 29 en woensdag 30 december voor de derde keer het Zwols Jeugd Kampioenschap Zaalvoetbal. Jongeren in de leeftijd van 10 tot en met 16 jaar strijden in de WRZV-hallen om de felbegeerde zaalvoetbaltitel en dit jaar zijn ook voetballers van 17 en 18 jaar welkom om mee te doen. “Het toernooi is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement”, weet WRZV-voorzitter Freddy Eikelboom.

© Annet van Raalten

Het Zwols Jeugd Kampioenschap Zaalvoetbal is inmiddels al niet meer weg te denken uit de kerstvakantie. In januari van 2014 vond de eerste editie plaats en aan het einde van dat jaar kwam er een vervolg. Dit jaar wordt het toernooi eveneens gespeeld in de WRZV-hallen. “Daar beschikken wij over twee sportzalen, waardoor er tachtig teams mee kunnen doen”, roept Eikelboom. “We hebben er voor gekozen om dit jaar een extra leeftijdscategorie toe te voegen. We willen deelnemers die 17 jaar zijn geworden de kans bieden om ook dit jaar weer mee te doen. Daarmee sluit dit jeugdtoernooi naadloos aan op het Jopie van Kilsdonktoernooi. Daar komen volwassenen vanaf 18 jaar in actie.”

Op dinsdag 29 december gaan jongeren van 13/14 en 15/16 jaar de strijd met elkaar aan. Op woensdag 30 december wordt er, naast het toernooi voor 17- en 18-jarigen, ook gespeeld in de leeftijdscategorie 10 tot en met 12 jaar. De teams bestaan uit vijf spelers, inclusief keeper. Aanmelden kan tot woensdag 9 december via www.sportservicezwolle.nl en kost 16 euro per team. Er kunnen per leeftijdscategorie maximaal twintig teams meedoen.

Voetbal, SportService Zwolle, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, Zwols Jeugd Kampioenschap Zaalvoetbal, Freddy Eikelboom

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws