Zaalkampioenen ontkurken de champagne

| 26-04-2018

De zaalvoetbalcompetities in de WRZV-hallen naderen de ontknoping. Deze week kroonden weer meerdere teams zich tot kampioen. Zo mocht Marrakech maandag het kampioenschap in de eerste klasse B vieren na een 16-2 zege op De Blauwe Muggen. En woensdag wisten Aqua Comfort en All Stars de titel te pakken in respectievelijk de eerste klasse D en de tweede klasse B.

Naast Marrakech presteert debutant Exstudiantes Zwolle uitstekend in de eerste klasse B van de maandagavond. Na de 7-3 zege op ZWB verzekerde Exstudiantes zich van een verdienstelijke tweede plaats. Voor de derde plaats komen nog meerdere teams in aanmerking, want Blije Kornuiten, ZWB en Zwolle Zuid verloren allemaal. Zwolle Zuid ging verrassend onderuit tegen het sterk voetballende Hermanos (2-6) en Blije Kornuiten kreeg met 3-11 behoorlijk klop van Anico. Verder was er nog een verrassing te zien op de late avond. Het team Nico Brillen wist haar eerste zege van het seizoen te boeken door Atletico Zwolle met 6-4 te verslaan.

Woensdagavond wist het ongeslagen Aqua Comfort kampioen te worden van de eerste klasse D. De lijstaanvoerder vierde feest na een 13-4 zege op ZVT Edon. Diezelfde avond greep All Stars via een 6-3 zege op Macs Moves de titel in de tweede klasse B. De spanning in de tweede klasse A is weer enigszins terug na het verlies van titelfavoriet The Bluefinger Wolves. De koploper ging kopje onder tegen Café De Hetebrij. In een leuk en spannend duel wist Café De Hetebrij met 5-4 te winnen. De concurrentie liet het ook enigszins afweten. Zo had Mooie Mannen Brigade een slechte dag, getuige het 5-5 gelijkspel tegen laagvlieger Absens Carens 2.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws