Yelloo Sportfoto voor Basketball Days

| 18-05-2012

De winnende Yelloo Sportfoto van de Maand januari wordt geschonken aan de organisatie van de Basketball Days. Edwin Goed, de maker van de winnende plaat, zag zijn uitvergroting op doek het liefst opgehangen worden in het Landstede Sportcentrum, maar na contact met Landstede kon op die locatie geen structureel karakter gegarandeerd worden.

“Dus schenk ik de plaat graag aan de Basketball Days”, aldus Goed nadat hij het exemplaar overhandigd had gekregen van Klaas Kragt, commercieel manager van Yelloo. “Het is zonde om zo’n uitvergroting in je slaapkamer te hangen, hier moet een mooi plekje voor komen”, aldus Goed. “Het is heel jammer dat hij niet in deze hal kan komen te hangen, maar ik weet zeker dat Basketball Days er een prima functie voor kan verzinnen.” De Yelloo Sportfoto krijgt normaal gesproken een plekje bij de betreffende vereniging, maar in het geval van het eredivisieteam van Landstede Basketbal ligt dat wat moeilijker.

Op de actiefoto is Damon Huffman tijdens de Basketball Days in Zwolle te zien. De guard van Landstede Zwolle was tijdens de eerste editie van het toernooi de grote aanjager van de thuisclub en leidde Landstede in de finale ook naar de winst. De Amerikaan werd dan ook terecht tot meest waardevolle speler van het toernooi gekozen. Tijdens het All Star Gala, eveneens in het Landstede Sportcentrum, maakte Huffman bovendien indruk tijdens de driepuntercontest, maar hij moest daar de overwinning laten aan Terry Sas van ZZ Leiden.

Basketbal, Landstede Sportcentrum, Landstede, Prijsvragen, Yelloo Sportfoto van de Maand, Basketball Days

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws