Yelloo Sportfoto krijgt plek in kantine SVI

| 19-03-2012

Remco Schotman heeft vrijdag zijn Yelloo Sportfoto van de Maand overhandigd gekregen. Uit handen van Klaas Kragt, commercieel manager van Yelloo, kreeg Remco een uitvergroting van zijn foto op doek, gespannen in een steigerframe. Schotman maakte de foto in één van de laatste wedstrijden voor de winterstop. De foto laat duidelijk zien dat SVI E2, waar Remco leider van is, een hecht team is. De jongens peppen elkaar flink op voor hun wedstrijd. Het doek krijgt een mooi plekje in de kantine op sportpark De Siggels.

Schotman is uiteraard erg blij met de uitvergroting van zijn foto. “Je maakt een keer een foto van je team en stuurt die voor de grap in”, aldus de prijswinnaar. “Hartstikke leuk dat je dan ook wint. Ze hebben me verteld dat er een mooi plekje in de kantine wordt vrijgemaakt waar hij komt te hangen. En zo wint E2 ook eens wat!” In de competitie gaat het namelijk nog niet zo best met Ruben, Roan, Robbie, Rob, Mart, Timo, Kylian, Zijhad en Lars. In het najaar werd er wel drie keer gewonnen, maar in de voorjaarscompetitie staat de teller altijd nog op nul punten. “We staan laatste”, aldus Mart Schotman vrijdag. “Maar morgen spelen we tegen DOS Kampen en die hebben ook nog niks gewonnen.” Helaas voor SVI gingen de punten zaterdag ook weer naar de tegenstander. In Kampen was SVI heel dicht bij de overwinning, maar het werd toch 4-3 voor de thuisclub.

Heb jij onlangs ook een schitterende foto gemaakt van een sportieve activiteit in Zwolle (of omgeving)? Aarzel dan niet om deze in te sturen! Wie weet wordt jouw bijdrage dan wel als winnaar van de maand gekozen. Dus ga snel naar ‘Yelloo Sportfoto van de Maand’ en stuur jouw foto in. Veel succes!

Voetbal, SVI, Prijsvragen, Yelloo Sportfoto van de Maand

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws