WVF voegt Raymond Zunnebeld toe aan TC

| 30-09-2015

Voetbalvereniging WVF heeft per direct Raymond Zunnebeld toegevoegd aan de TC, de technische commissie van de club. De voormalig speler van het eerste elftal gaat zich richten op de doorstroming van jeugdspelers uit de HEAD-kidsleague en tevens op de schaduwteams van de E-, en F-pupillen. “Voor zo’n mooie club als WVF wil ik me graag inzetten”, reageert Zunnebeld.

De 42-jarige Zunnebeld is geboren en getogen in Westenholte. Hij speelde elf jaar lang in het eerste elftal en is een echte clubman. “De laatste jaren speelde ik in het derde elftal. Vanaf dit seizoen ben ik gestopt als actief voetballer. Mijn zoons voetballen nu in de E3 en de E5. Van dat laatste team ben ik trainer”, zegt Zunnebeld, die blij is met zijn nieuwe taak. “Het is voor mij een mooie uitdaging om ook op een andere wijze met voetbal bezig te zijn. Ik hoop met mijn ruime ervaring bij WVF ook een steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze club.”

Freddy Eikelboom, voorzitter van de technische commissie, is eveneens dik tevreden met de aanwinst. “Wij zijn erg blij met de komst van Raymond Zunnebeld. WVF is een ambitieuze club en heeft een goed technisch beleidsplan. Er zijn kennis en vaardigheden nodig om de plannen goed uit te voeren. Met Raymond erbij kunnen we nog slagvaardiger handelen, om zo onze ambities verder vorm te geven.”

Voetbal, WVF, Freddy Eikelboom

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws