WVF houdt kampioenschap eieren gooien

| 18-04-2019

Voetbalvereniging WVF houdt op Tweede Paasdag, maandag 22 april, het jaarlijks kampioenschap eieren gooien. Het evenement wordt voor de twaalfde keer gehouden. De bedoeling is om zo ver mogelijk met eieren te gooien, die dan ook nog eens netjes worden opgevangen. En dat laatste blijkt nog niet gemakkelijk.

Belangstellenden kunnen zich opgeven op de dag zelf in de kantine van WVF. Het kampioenschap begint om 13.00 uur op sportpark De Weide Steen. Eerst komt de jeugd aan bod, daarna volgen de senioren. Rond 18.00 uur is de prijsuitreiking in de kantine van WVF. Na het eieren gooien verzorgt DJ Hanno de muziek. Het inschrijfgeld is in de leeftijdscategorie 8-11 jaar 2 euro per koppel, bij 12-15 jaar 3 euro per koppel en boven de 16 jaar 10 euro per koppel.

Deelnemers wordt gevraagd het inschrijfgeld mee te nemen op 22 april. Er zijn diverse prijzen beschikbaar. In de categorie boven de 16 is de eerste prijs 100 euro, de tweede 75 euro en de derde 50 euro. De prijzen in de leeftijdscategorieën onder de 16 zijn nog een verrassing. Freddy van Berkum, één van de organisatoren: “Het belooft een gezellig evenement te worden. Toeschouwers kunnen onder het genot van een drankje vanaf het terras het spektakel aanschouwen.”

WVF, Sportpark De Weide Steen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws