WVF heeft technische staf volledig rond

| 11-03-2015

Hoofdklasser WVF heeft voor het aankomende seizoen de technische staf helemaal rond. Eerder werd al bekend dat hoofdtrainer Freddy Smit een jaar langer aan de club verbonden blijft en nu heeft ook assistent Roy Dusink zijn contract met een jaar verlengd. Niek Karrenbelt fungeert komend seizoen als keeperstrainer. “Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en werkwijze van onze technische staf”, meldt TC-voorzitter Freddy Eikelboom.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het vlaggenschip van de Zwolse vereniging stevent af op degradatie uit de hoofdklasse, maar toch blijven alle trainers aan de club verbonden. Ook Jeroen van Leeuwen, trainer van het tweede elftal, heeft zijn contract met één jaar verlengd en daarnaast blijft Dick Bremmer aan als hoofd opleidingen. Hij gaat zich inzetten om de jeugdafdeling verder te professionaliseren en uiteindelijk op een hoger niveau te brengen. “Ik heb de afgelopen periode met veel plezier bij WVF gewerkt”, vertelt Bremmer. “Samen met de trainers en de TC hebben we gebouwd aan een stevig fundament voor een goede jeugdopleiding. Ik heb veel zin om ook het komende jaar door te gaan en het ingezette beleid verder te begeleiden.”

Ook de trainers voor de jeugdteams van WVF zijn inmiddels bekend. De A1 staat komend seizoen onder leiding van Freek Goeree, terwijl Alex de Graaf de B1 onder zijn hoede krijgt. Eric Gieliam wordt trainer van de C1 en Bauke Pot ontfermt zich volgend seizoen over de D1. Roy Bakker gaat de E1 trainen en de F1 staat onder leiding van het trio Martijn Hendriksen, Erwin Heidinga en Joost Smink. “Het is mooi om te zien dat onze jeugdafdeling op een hoog niveau goed presteert. Ik ben dan ook echt blij dat de TC, Dick Bremmer en deze jeugdtrainers zich volgend jaar voor de club gaan inzetten. Het doel is om het technische beleid verder vorm te geven en door te ontwikkelen”, besluit Eikelboom.

Voetbal, WVF, Freddy Eikelboom

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws