WVF blijft hopen op eerste overwinning

| 05-12-2014

Voor hoofdklasser WVF staat aankomende zaterdag in het teken van het thuisduel tegen SVZW. De Zwolse ploeg wacht nog altijd op de eerste competitiezege, want tot dusver kwam het niet verder dan tweemaal een gelijkspel. Tegenstander SVZW staat na elf wedstrijden in de middenmoot.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Nog twee wedstrijden en dan zit voor WVF de eerste seizoenshelft er alweer op. In het begin van het seizoen kreeg de Zwolse hoofdklasser te maken met de harde en wijze lessen van de hoofdklasse, want door persoonlijke fouten stond de ploeg in de eerste wedstrijden al binnen een half uur op een onoverbrugbare achterstand. WVF heeft echter laten zien dat het van die wijze lessen heeft geleerd. In de laatst gespeelde wedstrijden deed de formatie tot het eindsignaal mee om een goed resultaat, maar was het geluk nog niet aan Zwolse zijde. Trainer Freddy Smit verlengde deze week zijn contract en daarmee gaf de club aan toch tevreden te zijn. Een mooi signaal.

Tegenstander SVZW is een gerenommeerde opponent, die zelfs een jaar uitkwam in de topklasse. De ploeg uit Wierden heeft onder andere de beschikking over spits Ruud ter Heide, die in het verleden speelde in het shirt van, toen nog, FC Zwolle. SVZW verzamelde uit elf wedstrijden achttien punten en daarmee staat het tot dusver keurig in de middenmoot. Voor WVF-aanvoerder Rob Meijerink wordt het hoe dan ook een bijzonder duel, aangezien hij in het verleden liefst zes seizoenen de kleuren van SVZW verdedigde. Het duel op sportpark De Weide Steen begint zaterdag om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Roelof Luinge.

Voetbal, WVF, Hoofdklasse C

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws