WRZV Zomer Cup: WRZV gaat aan kop

| 24-06-2016

De maandagselectie van zaalvoetbalvereniging WRZV is na deze week de koploper in de strijd om de WRZV Zomer Cup. De ploeg won zelf met 5-4 van topklasser SVI, waardoor het nipt boven iFC Donaci staat. Zij hebben na een 8-3 overwinning op WRZV woensdag evenveel punten als WRZV maandag, maar door een eerder gewonnen strafschoppenserie staat de WRZV bovenaan.

iFC Donaci wist dinsdag in een goed en leuk duel de woensdagselectie van WRZV vrij gemakkelijk van zich af te schudden. WRZV kwam in de eerste helft nog aardig mee, maar het was in balbezit te slordig om daadwerkelijk aanspraak te maken op meer. Zo ging Donaci, dat fraaie technische hoogstandjes liet zien, met een 8-3 overwinning aan de haal. Het andere duel werd nipt gewonnen door WRZV maandag. De formatie ging door treffers van Wahid Shimeri, Peter Opdam en Helmar Konjanan met een 3-1 voorsprong de rust in en na die onderbreking liep het verder weg. Tijjani Reynders zorgde met twee goals voor een 5-1 stand, maar vervolgens kwam SVI toch weer terug. De topklasser uit Ittersum reikte uiteindelijk tot 5-4, waarmee de comeback niet helemaal werd voltooid.

Naast de WRZV Zomer Cup werd er deze week ook gespeeld in de reguliere WRZV-zaalcompetities. De hoofdprijzen zijn inmiddels verdeeld, maar in de eerste klasse A wordt er nog wel gestreden om de tweede periodetitel. Minoyu Restaurant schakelde zichzelf wat betreft die prijs uit, want die ploeg verloor maandag met 6-7 van De Belgische Keizer 1. In de hoofdklasse A besloot Gebroeders Postma het seizoen met een 7-4 zege op Stip Entertainment, waardoor het beslag legde op de tweede plaats. Voor meer informatie, alle uitslagen en het programma kun je kijken op www.wrzvzaalvoetbal.nl.

Voetbal, SVI, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, iFC Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws