WRZV verwelkomt meer teams dan ooit

| 01-09-2017

WRZV Zaalvoetbal start aankomende week met de interne competities en doet dat met een recordaantal teams. In totaal hebben tachtig ploegen zich ingeschreven, waardoor er zowel op maandag als woensdag in vier klassen wordt gespeeld. “Het is geweldig te ervaren dat er grote animo is voor het recreatieve zaalvoetbal in de WRZV-hallen”, vindt voorzitter Freddy Eikelboom.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

WRZV kreeg de afgelopen periode aanmeldingen van liefst vijftien nieuwe teams, waardoor de competities nog nooit zo vol zijn geweest. Zelfs ex-profvoetballers melden zich van september tot en met juni in de WRZV-hallen, want onder andere Ignacio Tuhuteru, Henk van Steeg, Jan Wicher Vellinga en Arjan Louwen zijn van de partij. “We zijn in een paar jaar tijd behoorlijk gegroeid. In 2013 hadden we nog een kleine vijftig teams en nu zitten we al boven de tachtig teams. Daarnaast zijn er ook nog eens jeugd- en scholencompetities en natuurlijk ook de zaalvoetbalacademie voor de jongste jeugd. Ook komend seizoen willen we kijken naar de mogelijkheden om ook de 40-plussers te faciliteren in de zaal. Zij spelen mogelijk in een eigen competitie, op andere avonden dan de maandag en woensdag”, zegt Eikelboom.

Naast de reguliere competities organiseert WRZV aankomend seizoen weer een behoorlijk aantal evenementen. Zo staat op donderdag 28 en vrijdag 29 december het Zwols jeugdkampioenschap weer op het programma. Op diezelfde dagen vindt, in de avonduren, ook de tweede editie van de IJsselcup plaats. “We staan aan de vooravond van een nieuw en boeiend zaalvoetbalseizoen. Alle activiteiten zijn volop in kaart gebracht en er staan weer veel activiteiten in de agenda. Uiteraard is er ook weer plek voor onze voetballers van WRZV De Boog. Zaalvoetbal is voor jongens en meisjes en binnen WRZV is er dan ook plaats voor iedereen”, geeft Eikelboom nog mee.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws