WRZV start seizoen met recordaantal teams

| 30-08-2018

Zaalvoetbalvereniging WRZV is de interne competitie gestart met een recordaantal ploegen. In totaal hebben 83 seniorenteams zich ingeschreven, waardoor dat aantal voor het eerst boven de tachtig uitkomt. Deze ploegen spelen in acht verschillende competities en werken de wedstrijden af op maandag- of woensdagavond.

De hoofdklasse B trapte het seizoen deze week af. Deze competitie bestaat uit elf teams, waarvan KPS Steigerbouw en Bordeaux Groen het spits afbeten. KPS was duidelijk de betere en zegevierde met 9-3. FC Hummel en New York Pizza, ook kanshebbers voor de titel, deden eveneens wat ze moesten doen en wonnen respectievelijk van Innofeet (5-4) en FC Holtenbroek (7-3). Promovendus Aqua Comfort kende een prima debuut, want de routiniers van Dozend/Krijtje FC 1 werden met 5-4 over de knie gelegd. De volgende competitieronde is op maandag 3 en woensdag 5 september, als ook de andere competities van start gaan.

KNVB-competitie
Naast de interne competitie, speelt WRZV ook in de competitie van de KNVB. WRZV/Schildersbedrijf Groeneveld en Zn. debuteert dit seizoen in de topklasse en begint woensdag met een bekerwedstrijd tegen Dynamo uit Lelystad. Die wedstrijd vindt plaats in de WRZV-hallen en begint om 18.45 uur.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws