WRZV organiseert Van Kilsdonktoernooi

| 30-10-2014

Zaalvoetbalvereniging WRZV organiseert op zaterdag 27 december de 37ste editie van het Jopie van Kilsdonktoernooi. Gedurende deze dag strijden verschillende zaalvoetbalteams in de WRZV-hallen om die ene felbegeerde wisselbeker. “Het is voor teams uit de gehele regio een leuke afsluiting van het kalenderjaar”, zo weet WRZV-voorzitter Freddy Eikelboom.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het Jopie van Kilsdonktoernooi is al jarenlang een vast moment op de Zwolse zaalvoetbalagenda en blijft een populair evenement. Aan de editie van 2013 deden liefst 32 teams mee en ook dit jaar hoopt de organisatie op een vol deelnemersveld. “32 Teams kunnen we hebben, maar dat is echt het maximum. Gezien het huidige aantal aanmeldingen krijgen we ook dit jaar het deelnemersveld weer vol”, zegt Eikelboom. De teams spelen in twee zalen en strijden van 9.00 tot 18.00 uur om de wisselbeker. De laatste editie is gewonnen door het WRZV-team Bordeaux Groen, dat won in de finale van het Zwolse vriendenteam FC Friends. “Het toernooi is een waar familiefeest. Overdag wordt er gevoetbald en ’s avonds wordt er afgesloten met een hapje en een drankje.”

Inschrijven voor het toernooi kan door een formulier op te halen bij de WRZV-hallen of door te mailen naar voorzitterno@spmwrzvzaalvoetbal.nl. Kosten voor een team bedragen 75 euro. “Naast de strijd om de beker heeft WRZV ook sportiviteit en Fair Play hoog in het vaandel. De meest sportieve ploeg krijgt daarom na afloop de sportiviteitsprijs”, geeft de voorzitter nog mee. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Freddy Eikelboom. Dit kan door te mailen naar bovenstaand mailadres of te bellen naar 06-12076740.

Voetbal, WRZV-hallen, Jopie van Kilsdonktoernooi, Zaalvoetbal, Freddy Eikelboom

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws