WRZV organiseert Van Kilsdonktoernooi

| 17-11-2015

Zaalvoetbalvereniging WRZV organiseert op zaterdag 2 januari voor de 38ste keer het Jopie van Kilsdonktoernooi. In totaal is er plaats voor maximaal 24 heren- en zes damesteams, die in de WRZV-hallen strijden om de felbegeerde wisselbeker. “Dit is echt het maximum. Ook dit keer streven we naar het maximale aantal teams en gezien het huidige aantal aanmeldingen gaat dat zeker lukken”, vertelt Freddy Eikelboom, voorzitter van de WRZV.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het Jopie van Kilsdonktoernooi is steevast te vinden in de periode december/januari. Het zaalvoetbaltoernooi is enorm populair, want de laatste jaren was het deelnemersveld vrijwel altijd vol. “Het Jopie van Kilsdonktoernooi wordt toch een beetje gezien als een soort van toetje en tevens als een leuk begin van het kalenderjaar”, roept Eikelboom. Het toernooi begint 2 januari om 9.00 uur en de prijsuitreiking staat om 18.00 uur gepland. De laatste editie van het toernooi werd gewonnen door Tabonon Sportschool, terwijl bij de dames de combinatie SVI/Be Quick ’28 met de winst aan de haal ging. “Het wordt vast weer een gezellig familiefeest. Overdag wordt er gevoetbald en ’s avonds kun je met vrienden en familie de dag gezellig afsluiten.”

Inschrijven voor het toernooi kan door een formulier op te halen bij de WRZV-hallen of door te mailen naar voorzitterno@spmwrzvzaalvoetbal.nl. Kosten voor een team bedragen 75 euro voor heren en 60 euro voor dames. “Naast de strijd om de beker heeft WRZV ook sportiviteit en Fair Play hoog in het vaandel. De meest sportieve ploeg krijgt daarom na afloop de sportiviteitsprijs”, geeft de voorzitter nog mee. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Freddy Eikelboom. Dit kan door te mailen naar bovenstaand mailadres of te bellen naar 06-19365390.

Voetbal, WRZV-hallen, Jopie van Kilsdonktoernooi, Zaalvoetbal, Freddy Eikelboom

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws