WRZV maandag wint de WRZV Zomercup

| 30-06-2016

De maandagselectie van zaalvoetbalvereniging WRZV is dinsdag winnaar geworden van de eerste WRZV Zomercup. Op de laatste speeldag streed de formatie samen met iFC Donaci om de eindzege, die uiteindelijk prooi was voor de gastheren. “Hopelijk is dit niet de laatste cup die ik win, want ik ga nog even door met voetballen”, reageert aanvoerder Peter Opdam na afloop.

Op de derde en laatste speeldag van de WRZV Zomercup maakten iFC Donaci, WRZV maandag en ook WRZV woensdag nog kans op het winnen van de eerste editie. Laatstgenoemde had daar wel de hulp van Donaci voor nodig, aangezien zij dan zouden moeten verliezen. Zover kwam het niet, want de hoofdklasser won met duidelijke cijfers van SVI. Jabir Mazouz opende voor Donaci de score, waarna onder aanvoering van Caleb Rahajaan de voorsprong steeds groter werd. Uiteindelijk boekte Donaci een klinkende 1-7 overwinning en daarmee deed het wat het moest doen. Winnen, om zo de druk op WRZV maandag te houden. Die ploeg kon in de tweede wedstrijd van de avond niet anders dan winnen.

In eerste instantie leek er voor WRZV maandag geen vuiltje aan de lucht. De woensdagselectie bood weinig tegenstand en binnen een mum van tijd was het 4-1. Na de rust zag de wereld er ineens heel anders uit. Met name Ravelinho Junte kreeg het op zijn heupen en eigenhandig draaide hij de achterstand om naar een 4-5 voorsprong. Toen de favoriet ook nog eens met een man minder kwam te staan, leek WRZV maandag alles te vergooien. Toch kwam het nog goed. Tijjani Reynders tekende de gelijkmaker aan en bracht zijn ploeg ook weer op voorsprong, waarna Wahid Shimeri de beslissing voor zijn rekening nam. Aanvoerder Peter Opdam gooide met twee treffers de wedstrijd helemaal in het slot: 11-6.

Voetbal, SVI, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, iFC Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws