WRZV-hallen decor voor ‘Zwolle doet’

| 14-02-2017

De Vrienden van de Herberg en medewerkers van Wehkamp organiseren op zaterdag 11 maart ‘Zwolle doet’. In de WRZV-hallen wordt er voor de kwetsbare groep mensen uit de Herberg en G-voetballers van WRZV De Boog een leuke middag georganiseerd, met onder andere een gratis bingo. Daarnaast is ook de rijdende kapster ‘Knipmi’ van de partij, die alle deelnemers voor niets gaat knippen.

De aanwezigen kunnen op 11 maart meedoen aan een gratis bingo, met prijzen die beschikbaar zijn gesteld door Wehkamp. Daarnaast zijn er ook hapjes en een drankje, die worden verzorgd door de Vrienden van de Herberg en Conrad Caterinig. “We hebben dit bedacht toen Janneke Hoekveld in januari bij ons kwam informeren of ze zich, met een groep collega's van Wehkamp, vrijwillig in kon zetten voor onze doelgroep. Het idee was om een leuke bingo te organiseren voor onze bewoners van de Herberg en de G- voetballers van WRZV de Boog", vertelt Joop van Ommen, voorzitter Vrienden van de Herberg. Daarop besloot ook de rijdende kapster ‘Knipmi’ zich aan het evenement te verbinden. “Dat is toch fantastisch”, zegt Janneke Hoekveld van Wehkamp.

De middag wordt verder opgeluisterd met gezang van het mannenkoor ‘Anders dan normaal’ uit Genemuiden. Zij verzorgen de muziek, om er zo een onvergetelijke middag van te maken. “Wij willen deze middag de mensen een gezellige ontspannen middag geven en ons doel is dat iedereen blij naar huis gaat”, aldus Hoekveld. De organisatie verwacht zo’n vijftig deelnemers, die vanaf 13.00 uur welkom zijn in de WRZV-hallen.

WRZV De Boog, WRZV-hallen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws