WRZV De Boog zoekt nieuwe vrijwilligers

| 11-09-2012

WRZV De Boog is op zoek naar vrijwilligers. “We zoeken een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt training te geven aan een groep gehandicapte voetballers. Daarnaast is een scheidsrechter zeer welkom. En we zoeken iemand die tijdens wedstrijden de begeleiding van een team op zich wil nemen”, vertelt Bert Klaassen, voorzitter van de Zwolse voetbalvereniging voor voetballers met een beperking.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

“Als vrijwilliger is er bij WRZV De Boog heel veel mogelijk. Je kan bij ons training geven op de donderdagavonden of eventueel op de woensdagmiddag, een team begeleiden, wedstrijdschema’s maken en als scheidsrechter fungeren tijdens competitiewedstrijden en toernooien.” WRZV De Boog organiseert al twintig jaar voetbalactiviteiten voor voetballers met een beperking. De Zwolse vereniging is speciaal voor verstandelijk en/of lichamelijk gehandicapte jongens, meisjes, mannen en vrouwen van ongeveer 6 tot 60 jaar, die niet kunnen deelnemen aan de reguliere voetbalcompetities. De meeste activiteiten vinden plaats in de WRZV-hallen in Zwolle.

“Bij onze club krijg je als vrijwilliger te maken met voetballers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, ouders en/of begeleiders van de voetballers, coaches van andere teams, vrijwilligers en stagiaires, medewerkers van sportzalen waarin wordt gespeeld en natuurlijk met de bestuursleden”, zegt Klaassen, die WRZV De Boog omschrijft als een warm bad. “We hebben een gezellig team waarin iedereen voor elkaar klaar staat. En we hebben elk jaar in december een leuke vrijwilligersavond.” Meer info over de vereniging is te vinden op www.wrzvdeboog.nl. Klik hier voor de vacatures bij WRZV De Boog.

Kijk voor meer vacatures bij Zwolse sportverenigingen eens naar de Sportvacaturebank. De Sportvacaturebank is ontwikkeld door SportService Zwolle in samenwerking met de Vrijwilligerscentrale Zwolle.

SportService Zwolle, G-voetbal, WRZV De Boog, Vrijwilligerscentrale Zwolle, G-sporten

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws