WRZV begint aan jaar vol jeugdvoetbal

| 30-08-2016

Zaalvoetbalvereniging WRZV staat aan de vooravond van het nieuwe seizoen. Een jaargang vol met jeugdvoetbal, aangezien de vereniging flink inzet op evenementen voor die doelgroep. Zo blijft de zaalvoetbalacademie actief en staat ook de WRZV Futsal League weer op het programma. “We kijken er enorm naar uit. Alle activiteiten zijn in kaart gebracht”, zegt voorzitter Freddy Eikelboom.

© Annet van Raalten

Naast de bovengenoemde activiteiten komt de WRZV ook met de VO-scholencompetitie. De Zwolse zaalvoetbalvereniging organiseert de activiteiten samen met SportService Zwolle en de KNVB. De jeugdzaalvoetbalacademie vindt iedere vrijdagavond plaats vanaf 18.00 uur en staat onder leiding van de WRZV-jeugdtrainers. Deelname is kosteloos en is bestemd voor meisjes en jongens in de leeftijd van 10 tot en met 16 jaar. “Er staan weer veel activiteiten op het programma, voor een brede doelgroep. Zaalvoetbal is voor zowel jongens als meisjes, waardoor er binnen WRZV plaats is voor iedereen. Natuurlijk ook voor onze voetballers van WRZV De Boog”, zegt Eikelboom.

Ook start WRZV Zaalvoetbal wederom met de WRZV Futsal League. Deze jeugdcompetitie is voor voetballers in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar, die een eigen team kunnen vormen. Er kunnen maximaal tien teams meedoen. “De duels worden gespeeld op woensdagmiddag, van 16.30 tot 18.30 uur en starten in september. Deelname is kosteloos.” De teams krijgen een compleet WRZV-tenue in bruikleen, maar eigen tenues mogen ook. Interesse om deel te nemen aan één van de activiteiten? Stuur dan een mail naar secretarisno@spmwrzvzaalvoetbal.nl.

Ook WRZV De Boog start weer
Ook WRZV De Boog start deze week weer met de trainingen. De voetballers met een lichamelijke en/of visuele beperking werken donderdag van 18.30 tot 19.30 uur de eerste training af. Er wordt in beide WRZV-hallen getraind, waardoor iedere speler op zijn of haar eigen niveau kan spelen. Zaterdag 3 september staat direct het Wezo Zaalvoetbaltoernooi op het programma, eveneens in de WRZV-hallen. Om 9.00 beginnen de eerste wedstrijden, waarna rond de klok van 15.00 uur de finale op het programma staat.

Voetbal, SportService Zwolle, KNVB, WRZV De Boog, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, Freddy Eikelboom

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws