Wolf naar WHC: ‘Zeker geen spijt gehad’

| 06-03-2017

Verdediger Michael Wolf stapt per direct over van Dieze West naar zaterdag eersteklasser WHC uit Wezep. Wolf was bezig aan zijn eerste seizoen bij de Zwolse hoofdklasser, maar vanwege een veranderde werksituatie heeft hij besloten om de deur nu al achter zich dicht te slaan. “Het is formeel rond, dus het mag ook wereldkundig worden. Deze kans deed zich voor en ik ben ingesprongen”, geeft Wolf aan.

© Annet van Raalten

Met zijn overgang naar WHC keert Wolf terug op het oude nest. Hij speelde twee seizoenen in de jeugd van de club en maakte drie seizoenen deel uit van de hoofdmacht. Omdat een doorbraak uitbleef, vertrok hij in 2006 naar HTC. Een seizoen later trok hij het shirt aan van Heerde, waarvoor hij liefst negen seizoenen speelde. Afgelopen zomer kreeg hij wederom de kans om in de hoofdklasse te gaan voetballen. “Daar speelde de trainer een belangrijke rol in, maar die is inmiddels ook al weg. Ik ben met mijn volle verstand naar Dieze gegaan en heb er ook geen moment spijt van. Er was zeker potentie aanwezig, maar dat is er helaas niet uitgekomen. De huidige situatie bij de club speelt ook wel mee in mijn keuze”, legt Wolf uit.

Formeel gezien maakt Wolf de overstap van zondag naar zaterdag vanwege een veranderde werksituatie. Zodoende mag hij per direct gaan voetballen voor WHC, daar waar hij dus al eerder actief was. Wolf: “Het is een hele mooie dorpsclub, waar ik zeer zeker graag voor wil spelen. Ik heb er altijd een goed gevoel bij gehad en nu krijg ik de kans om daar weer te spelen. Ik ben er heel erg blij mee.”

Voetbal, Dieze West

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws