Winst voor volleybalsters Westenholte

| 18-12-2011

De volleybalsters van Bas Autowas Westenholte hebben hun laatste competitieduel van 2011 winnend afgesloten. In de tweede divisie wonnen de dames van coach Ron Kranenburg vrij eenvoudig met 0-4 op bezoek bij Hevo in Heino. De mannen van de club uit Westenholte verging het een divisie hoger minder goed. Westenholte verloor met 3-1 in en tegen Huizen.

De mannen van coach Barry Kiel hadden het vooral in de eerste twee sets zwaar tegen Huizen. Westenholte kon slechts elf en negen punten scoren in die sets, die overduidelijk naar de opponent uit Noord-Holland gingen. In de laatste twee sets kwam de Zwolse volleybalformatie beter in het spel, met winst in de vierde set als beloning.

Hevo kon de volleybalsters van Westenholte vrij goed partij bieden. Op de eerst set na, die met 15-25 door de Zwolse dames werd gewonnen, bleef Hevo gedurende de set aardig bij en kwam het in de drie andere sets steeds tot twintig punten. Dit was niet genoeg voor setwinst, omdat Westenholte in de slotfase het beslissende gat kon slaan.

Volleybal, Volleybalvereniging Voorsterslag

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws