Winners Vriendentoernooi met 16 teams

| 27-03-2015

Liefst zestien teams doen op donderdag 2 april mee aan de vijfde editie van het Winners Vriendentoernooi. In de WRZV-halen wordt er gespeeld in vier poules van vier, waarbij de aangemelde teams ondersteuning krijgen van prominente gastspelers. “Het doel is om geld te genereren voor de jaarlijkse Winnerstoernooien van WRZV De Boog”, meldt WRZV-voorzitter Freddy Eikelboom.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het jaarlijks terugkerende benfiettoernooi is inmiddels een begrip in Zwolle en vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats. “De avond is bedoeld om aandacht te geven en te krijgen voor het G-voetbal in zijn algemeenheid en WRZV De Boog in het bijzonder”, vertelt Eikelboom. Ook dit jaar hebben verschillende bedrijven weer een zaalvoetbalteam op de been weten te krijgen. Deze teams worden aangevuld door prominente gastspelers uit de regio Zwolle, die ook graag hun medewerking willen verlenen. “Zo hebben Erben Wennemars, Henk van Steeg en zanger Harm Wolters hun medewerking al toegezegd. Ook zijn de scheidsrechters Wilco Jansen en Roelof Luinge aanwezig. Laatstgenoemde fluit de finale en sluit daarna de avond af met een paar fraaie anekdotes.”

Door de deelname van de verschillende bedrijven is het voor WRZV De Boog mogelijk om verschillende activiteiten te organiseren. “Het is ons ook dit jaar weer gelukt om veel bedrijven, organisaties en personen te strikken. Zo kunnen de G-voetballers van WRZV De Boog ook in 2015 weer deelnemen aan de drie gebruikelijke Winnerstoernooien”, zegt Eikelboom. Het toernooi begint op 2 april om 18.30 uur, waarna wethouder René de Heer aan het einde van het programma de prijsuitreiking op zich zal nemen. “Het wordt vast en zeker weer een gezellig avond.”

Voetbal, G-voetbal, WRZV De Boog, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, Freddy Eikelboom, Wethouder René de Heer

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws