Winners Vriendentoernooi met 16 teams

| 23-03-2018

De organisatie van de achtste editie van het Winners Vriendentoernooi verwelkomt donderdag 29 maart zestien sponsorteams. In totaal komen er liefst tweehonderd (G-)voetballers en coaches in actie, die op een leuke wijze de strijd met elkaar aangaan. Het toernooi begint om 19.30 uur en is rond 21.30 uur afgelopen.

© Jan Burgman Fotografie

Naast het sportieve deel is het toernooi er ook om geld op te halen voor WRZV De Boog. Zo kan deze vereniging de traditionele Winnerstoernooien, die speciaal worden gehouden voor G-voetballers, blijven organiseren. De teams bestaan uit een mix van sponsoren en andere voetballers. Zo doet oud-international René Eijkelkamp mee en is ook voormalig PEC-speler Joost Broerse van de partij. Daarnaast maakt scheidsrechter Roelof Luinge zijn opwachting en staan de teams onder leiding van onder andere oud-raadslid Wichert aan het Rot en oud-wethouder Ton ter Bekke.

“We zijn blij dat we de organisatie weer helemaal rond hebben. Met dit initiatief kunnen we jaarlijks rekenen op de trouwe steun van partners en bedrijven uit de stad. Zo kunnen onze G-voetballers ook aankomend jaar weer de Winnerstoernooien spelen en daar gaat deze avond om. Een mooie WRZV-traditie, met veel lol en plezier”, aldus organisator Freddy Eikelboom. De toegang tot deze avond is gratis en iedereen is welkom. Na het toernooi wordt er feestelijk afgesloten onder muzikale begeleiding van DJ JJ en zanger Jordy van Vilsteren.

Voetbal, WRZV-hallen, Winnerstoernooi, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws