Winners Vriendentoernooi met 16 teams

| 07-04-2017

Liefst zestien teams doen op donderdag 13 april, Witte Donderdag, mee aan de zevende editie van het Winners Vriendentoernooi. In de WRZV-hallen wordt er gespeeld in vier poules van vier, waarbij de aangemelde teams ondersteuning krijgen van prominente gastspelers. “Het doel is om geld te genereren voor de jaarlijkse Winnerstoernooien van WRZV De Boog”, meldt WRZV-voorzitter Freddy Eikelboom.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het jaarlijks terugkerende benefiettoernooi is inmiddels een begrip in Zwolle en vindt dit jaar voor de zevende keer plaats. “Het is geen toernooi met strijd, maar juist voor mensen die een gezamenlijke passie delen. Het inzetten en bijdragen voor mensen met een beperking”, vertelt Eikelboom. Ook dit jaar hebben verschillende bedrijven weer een zaalvoetbalteam op de been weten te krijgen. Deze teams worden aangevuld door prominente gastspelers uit de regio Zwolle, die ook graag hun medewerking willen verlenen. “Zo hebben Erben Wennemars, Arne Slot en zanger Harm Wolters hun medewerking al toegezegd. Ook zijn de scheidsrechters Wilco Jansen en Roelof Luinge aanwezig.”

Door de deelname van de verschillende bedrijven is het voor WRZV De Boog mogelijk om meerdere activiteiten te organiseren. “Het is ons ook dit jaar weer gelukt om veel bedrijven, organisaties en personen te strikken. Zo kunnen de G-voetballers van WRZV De Boog ook in 2017 weer deelnemen aan de gebruikelijke Winnerstoernooien”, zegt Eikelboom. Het toernooi begint op 13 april om 18.30 uur, waarna wethouder René de Heer aan het einde van het programma samen met Roelof Luinge de prijsuitreiking op zich neemt. “Het wordt vast en zeker weer een gezellig avond”, geeft Eikelboom nog mee.

Voetbal, WRZV-hallen, Winnerstoernooi, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws