Winners Vriendentoernooi in WRZV-hallen

| 15-04-2014

Zaalvoetbalvereniging WRZV organiseert donderdag 17 april in samenwerking met de Vrienden van de Herberg en Stichting Winners het jaarlijks terugkerende Winners Vriendentoernooi. In de WRZV-hallen komen dames en heren, jong en oud, in actie om geld in te zamelen voor WRZV De Boog. “Wij zijn blij dat er wederom heel veel mensen deelnemen en ondersteuning bieden aan dit geweldige zaaltoernooi”, zegt bestuurslid Freddy Eikelboom.

Het jaarlijkse benefiettoernooi is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip. “Het is naar onze mening op weg een gezellig en leuk terugkerend evenement te worden”, aldus Eikelboom. Aankomende donderdag spelen dames en heren, mensen met en zonder beperking, het toernooi, dat geld oplevert voor WRZV De Boog. “Zodoende kunnen we ook aankomend seizoen de drie reguliere Winnerstoernooien bekostigen.” Ook dit jaar doen er verschillende prominente deelnemers mee aan het toernooi. Zo kunnen de aanwezigen genieten van de voetbalkwaliteiten van Arne Slot, Henk van Steeg en Marcel Damman, terwijl ook de Zwolse raadsleden Frankwin Mussche, Martijn van der Veen, Judith Compagner, Michiel van Harten en wethouder Gerrit Piek hun medewerking verlenen.

Naast het voetballen zijn er rond de wedstrijden voldoende andere dingen te beleven. De Zwolse zangers Harm Wolters en Reinier Vegter zijn aanwezig, terwijl de avond muzikaal wordt omlijst door DJ Hanno. Het toernooi begint donderdag om 18.30 uur en de finale staat rond de klok van 21.00 uur gepland. Om 22.00 uur volgt vervolgens de prijsuitreiking. “De winnaars ontvangen de beker uit handen van één van de prominenten. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom om een gezellige avond te hebben”, sluit Eikelboom af. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, maar het initiatief toch financieel willen ondersteunen, dan kan dat. Een donatie overmaken kan op bankrekeningnummer 543558894 van Stichting Winners en onder vermelding van Winnerstoernooien De Boog.

Voetbal, WRZV De Boog, WRZV-hallen, Winnerstoernooi, Zaalvoetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws