Winners Vriendentoernooi grandioos feest

| 19-04-2014

De organisatie van het Winners Vriendentoernooi kijkt zeer tevreden terug op de vierde editie van het zaaltoernooi. Met liefst zestien teams en ruim tweehonderd (prominente) deelnemers werd er donderdag gestreden om de felbegeerde Novon Schoonmaak Winnerstrofee. Al was in de Zwolse WRZV-hallen voor alle teams deelnemen aan dit unieke toernooi belangrijker dan winnen.

© Marcel Senz

“Het was net als voorgaande jaren weer een geslaagde avond voor iedereen. Prachtig om te zien hoe jong en oud, mannen en vrouwen en mensen met en zonder beperking samen zoveel plezier en gezelligheid kunnen hebben door simpelweg met elkaar een balletje te trappen in de zaal”, vertelt organisator Freddy Eikelboom. Het Winners Vriendentoernooi staat sinds 2010 jaarlijks op Witte Donderdag in het teken om opbrengsten te genereren voor WRZV De Boog, zodat er na dit toernooi een drietal Winnerstoernooien voor voetballers met een beperking georganiseerd kunnen worden.

Ook dit jaar gaven de sponsoren en vele prominente deelnemers weer acte présence. Zo waren dit jaar coaches als oud-international Dick Schneider en voormalig PEC Zwolle-speler Freek Schutten weer van de partij en kruisten de Zwolse zangers Harm Wolters en Reinier Vegter met elkaar de degens als keepers van verschillende teams. Opmerkelijk genoeg wisten de oud profvoetballers Arne Slot en Henk van Steeg niet in de prijzen te vallen. Verrassende toernooiwinnaar werd Automaterialen Schaftenaar. De Brouwers-prijs voor beste G-voetballer van het toernooi werd uitgereikt aan Rens van Keulen van WVF en de AON prijs voor de meest waardevolle speler ging naar topscorer Nick Beusen (WVF).

Verder kregen alle G-voetballers een medaille omgehangen, beschikbaar gesteld door Stichting Empower. De Wecovi Fair Play-prijs werd gewonnen door het team van John Wieten. En tot slot reikte wethouder Gerrit Piek de Novon Schoonmaak Winnnerstrofee uit aan coach Egbert Visch en de aanvoerder van Automaterialen Schaftenaar. Het volgende Winners Vriendentoernooi wordt gehouden op donderdag 2 april 2015.

Voetbal, G-voetbal, WRZV De Boog, WRZV-hallen, G-sporten, Zaalvoetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws