Winnaar Be Quick JO19-1 loot WVF en ZAC

| 17-05-2017

Be Quick '28 JO19-1, de winnaar van het Zwols Kampioenschap Voetbal 2016, neemt het in de groepsfase van het toernooi in 2017 op tegen ZAC, WVF en Wijthmen. Dit is woensdagavond duidelijk geworden tijdens de loting voor de negende editie van het voetbaltoernooi voor Zwolse JO19-junioren. Het toernooi vindt ditmaal plaats op de velden van SV Zwolle.

De loting voor het voetbaltoernooi werd woensdag verricht in de kantine van SV Zwolle. Na een kort woordje van het SZKV-bestuur werd er snel overgegaan tot de loting. Eén voor één kwamen de elf deelnemende A1-teams tevoorschijn. In poule A spelen CSV '28, Zwolsche Boys, Dieze West en HTC tegen elkaar. In poule B komen Be Quick '28, ZAC, WVF en Wijthmen elkaar tegen en in poule C gaat gastheer SV Zwolle het opnemen tegen SVI en Berkum. De poulewedstrijden worden op 2, 6 en 9 juni gespeeld. Het voetbaltoernooi wordt vrijdag 16 juni afgesloten met de finalewedstrijden.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
VV Berkum, Voetbal, Be Quick ’28, ZAC, SVI, WVF, Zwolsche Boys, CSV ‘28, SV Zwolle, HTC, Wijthmen, Dieze West, Zwols Kampioenschap Voetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws