Windesheim zoekt naam nieuw zwembad

| 01-10-2010

Hogeschool Windesheim schrijft een prijsvraag uit voor een naam voor het nieuwe, multifunctionele zwembad op de Campus, dat eind 2012 in gebruik wordt genomen. De bedenker van de meest originele, passende naam wint een duikbrevetcursus of een jaar gratis zwemmen voor twee personen in het gloednieuwe zwembad.

De hogeschool nodigt iedereen uit om mee te doen aan de prijsvraag. Deelnemers kunnen hun creatieve ideeën tot 15 oktober naar infono@spmwindesheim.nl sturen of deponeren in een brievenbus bij het huidige zwembad van Windesheim op de Campus. Bij de inzending moeten de contactgegevens, leeftijd en voorkeur voor prijs worden vermeld.

De jurysamenstelling is niet mis! De volgende juryleden gaan zich over de inzendingen buigen en een winnaar kiezen: Henk Jan Meijer (burgemeester van Zwolle), Albert Cornelissen (voorzitter college van bestuur van Windesheim), René Dekker (opleidings- en zwemdocent aan de School of Human Movement & Sports van Windesheim en chef d’equipe van het Olympisch zwemteam) en student Erik van der Heide.

Het nieuwe zwembad gaat ruimte bieden aan twee instructiebaden (25 x 12,5 en 20 x10 meter) en een therapiebad (15 x 10 meter). Het bad heeft niet alleen een onderwijsfunctie, maar wordt ook opengesteld voor doelgroep-, instructie-, school- en banenzwemmen.

Zwemmen, Hogeschool Windesheim

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws